In beeldende therapie werk je 'even beeldig'.  Een korte tijd werk je aan iets wat als een beeld blijft bestaan. Beelden zijn belangrijk. Ze vertellen een verhaal, ze roepen iets op, en één beeld zegt meer dan duizend woorden. Jouw beeld vertelt jouw verhaal. Dus dat wat je laat zien, bewust of onbewust, gaat over jou! Het is goed om daar ‘even’ bij stil te staan.

 

Evenbeeldig gaat ook over 'hetzelfde zijn' of 'even mooi zijn als'. Je kan bijvoorbeeld het evenbeeld zijn van je vader of moeder. Ik geloof dat wij geschapen zijn naar Gods beeld. Wij lijken op Hem die ons gemaakt heeft. Voor mij wil dat zeggen dat wij goed,  mooi en uniek zijn. Dat kan en mag   door groei zichtbaar  worden. Bovendien kunnen we net als God creeëren. Hij heeft een stukje van Zijn creativiteit in ieder van ons gelegd. Als wij op welke manier dan ook creatief bezig (kunnen) zijn dan stroomt Het Leven door ons heen. Is dat niet prachtig!

Vaak gebeuren er in het creatieve proces de mooiste dingen. Dingen die je zelf niet bedacht had maar die ontstaan. Dit zijn dan als het ware kadootjes die je krijgt. Knipogen van boven, handreikingen of inzichten die je weer verder kunnen helpen op jouw pad naar herstel.

CONTACT

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRAKTIJK EVENBEELDIG - INGRID FARNHOLT

DESIGN BY DUTCH-CREATORS.COM  |  2015

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen