Groepen

Voor groepen verzorg ik de cursus “Worden wie je bent”. In de kerk, buurthuis of vereniging wordt dan gedurende 8 weken lang wekelijks samen gekomen rondom het thema identiteitsontwikkeling. Vragen als; Wie ben ik en wat past nu eigenlijk wél en niet bij mij, komen aan de orde. Door middel van beeldend werken en gesprekken worden deze en nog andere vragen behandeld. Er wordt gewerkt met groepen van maximaal 8 personen. Het zijn telkens weer bijzondere bijeenkomsten die verdiepend en verrijkend zijn voor je leven.

Zie ook  de folder voor de cursus ‘Worden wie je bent’

 

Ook is het mogelijk om mij uit te nodigen voor een lezing of workshop over Beeldende therapie. Tijdens de lezing  laat ik u  op een boeiende manier zien en horen hoe het beeldend werken mij heeft geholpen en vertel ik praktijkverhalen ondersteunt met veel beeldmateriaal.

 

In de workshops gaan mensen zelf creatief aan de slag met een bepaald thema. Dit kan zijn; wie ben ik, veiligheid, loslaten, binnen en buitenkant, etc. Wilt u meer informatie over wat er mogelijk is voor uw groep, neem dan contact met mij op.

CONTACT

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRAKTIJK EVENBEELDIG - INGRID FARNHOLT

DESIGN BY DUTCH-CREATORS.COM  |  2015

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen